Jeans

Jeans, oftewel de spijkerbroek, is nog altijd een populair kledingstuk. Groot in broeken verkoopt in de webshop en in de winkel van Diva Mode jeans van verschillende merken in diverse kleuren en prints. Daarnaast is er keuze uit verschillende pasvormen. De jeans zijn goed te combineren met de bovenkleding van Diva Mode. Kom langs in de winkel, of bestel veilig en snel in onze webshop grootinbroeken.nl

Desc
per pagina

3 Items

Bekijken als Rooster Lijst
  1. Zo laag als € 94,95

    Donkerblauwe spijkerbroek van het merk KJ Brand. De broek is gemaakt van een mooie stevige spijkerstof. De boord heeft riemlusjes, een knoop- en ritssluiting en steekzakken. Daarnaast is het boord bij het achterpand elastisch, waardoor de broek mooi aansluit op de heup. Ook op het achterpand zitten zakjes. De broek heeft heeft een recht model met meer ruimte bij de knie. De broek heeft een hoge taille. Ruimvallend model.

  2. Zo laag als € 94,95

    Bruine broek van het merk KJ Brand. De broek is gemaakt van een mooie spijkerstof. De boord heeft riemlusjes, een knoop- en ritssluiting en steekzakken. Daarnaast is het boord bij het achterpand elastisch, waardoor de broek mooi aansluit op de heup. Ook op het achterpand zitten zakjes. De broek heeft heeft een recht model, iets meer ruimte bij de knie. De broek heeft een hoge taille. Ruimvallend model.

  3. Zo laag als € 94,95

    Donkerblauwe rechte spijker broek van het merk KJ-Brand. De broek heeft een normaal bovenbeen met iets meer ruimte bij de knie een hoge taille en een elastisch boord . Op het voorpand zitten steekzakken. De achterkant heeft geen zakken.

Desc
per pagina

3 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top