stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

Portemonnees

Desc
per pagina

7 Items

Bekijken als Rooster Lijst
 1. € 36,95

  Langwerpige portomonnee met huid in een zebraprint. De binnenkant is kleurrijk met verschillende vakjes voor pasjes. Daarnaast zit een met rits af te sluiten gedeelte met 3 vakjes.

 2. € 11,95

  Stevige portomonnee met reliefprint in zilver, zwart in streepjes print met goudkleurige rits. De binnenkant heeft meerdere vakken, onder andere voor pasjes en een vakje met ritssluiting.

 3. € 17,95

  Langwerpige, vrolijk gekleurde portemonnee met goudkleurige rits. De binnenkant heeft meerdere vakken, onder andere voor pasjes en een vakje met ritssluiting.

 4. € 14,95

  Langwerpige, glanzende portemonnee met goudkleurige rits. De binnenkant heeft meerdere vakken, onder andere voor pasjes en een vakje met ritssluiting.

 5. € 18,95

  Beige portemonnee met rood en zwarte print met dame en Franse tekst. De rits is goudkleurig. De binnenkant heeft meerdere vakken, onder andere voor pasjes en een vakje met ritssluiting.

 6. € 17,95

  Parelmoer witte portemonnee met goudkleurige rits. De binnenkant heeft meerdere vakken, onder andere voor pasjes en een vakje met ritssluiting.

 7. € 45,00

  Zwart leren tasje met huid en bruine, slangenleerachtige print. Gezien het formaat kan het tasje, indien zonder schouderhengsel, ook als portemonnee gebruikt worden. Het tasje bestaat uit 2 aparte vakken met daarin nog kleine zijvakjes, soms met rits. Het tasje is te sluiten met een ritssluiting en een band met magneet.

Desc
per pagina

7 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top