Comfort broeken

De comfort broeken kenmerken zich door de hoge taille, de elastieken band aan de bovenkant en de stretchstof. Daardoor dragen de broeken, zoals de naam al zegt, comfortabel. Grootinbroeken.nl verkoopt in de webshop en in de winkel comfort broeken van verschillende merken in diverse kleuren en prints. Daarnaast is er keuze uit verschillende pasvormen. De comfortbroeken zijn goed te combineren met de bovenkleding van Diva Mode. Kom langs in de winkel, of bestel veilig en snel in onze webshop grootinbroeken.nl
Desc
per pagina

17 Items

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 94,95

  Broek met extra smal bovenbeen, hoge taille en een elastische boord. De stretch pantalon heeft steekzakken. Aan de voorkant lijkt het alsof er een rits in zit.

 2. Zo laag als € 94,95

  Blauwe comfortbroek met een elastisch boord met steekzakken. De stretchbroek heeft een smaller bovenbeen met wel voldoende ruimte bij de knie en een taps toelopende pijp.

 3. Zo laag als € 76,97 Normale prijs € 109,96

  Enkellange broek met een wat smaller bovenbeen en licht toelopende pijp. De broek heeft een elastieken boord en steekzakken.

 4. Zo laag als € 104,95

  Iets kortere lengte ecru stretch pantalon van het merk Mona Lisa. Het is een smaller model (op de bovenbenen) met een hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken. Onderaan de pijp zit een splitje en een klein extra detail van een biesje met metalen versiering.

 5. Zo laag als € 84,95

  Witte pantalon van het merk Mona Lisa. Het is een smaller model (op de bovenbenen) met een hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken. Onderaan de pijp zit een splitje.

 6. Zo laag als € 114,95

  Zwarte pantalon met daarop een verfijnd, grijs streepjespatroon. Het is een slimline model met een smaller bovenbeen en een hoge taille met elastische boord. De pijpen lopen wat smaller toe. Op het voorpand zitten steekzakken.

 7. Zo laag als € 89,95

  Broek met extra smal beenmodel met een hoge taille en een elastische boord. De stretch pantalon heeft steekzakken. Aan de voorkant lijkt het alsof er een rits in zit.

 8. Zo laag als € 104,95

  Een smal model stretchbroek met een hoge taille en een elastische boord met steekzakken. De stof is van een mooie katoen polyamide kwaliteit.

 9. Zo laag als € 104,95

  Broek met extra smal beenmodel met een hoge taille en een elastische boord. De stretch pantalon heeft steekzakken. Aan de voorkant lijkt het alsof er een rits in zit.

 10. Zo laag als € 104,95

  Een smal model katoenen broek met een hoge taille en een elastische boord. Pantalon met stretch en steekzakken. Aan de voorkant lijkt het of er een rits zit.

 11. Zo laag als € 104,95

  Een extra smal model katoenen broek met een hoge taille en een elastische boord. De pantalon met stretch heeft steekzakken. Aan de voorkant lijkt het of er een rits zit.

 12. Zo laag als € 104,95

  Een extra smal model broek met een hoge taille en een elastische boord. De stretch pantalon heeft steekzakken. Aan de voorkant lijkt het of er een rits in zit.

 13. Zo laag als € 84,95

  Donkerblauwe pantalon van het merk Mona Lisa model Babsi. Het is een recht model met extra ruimte bij het bovenbeen een hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken. Onderaan de pijp zit een splitje.

 14. Zo laag als € 79,95
  Zwarte pantalon van het merk Mona Lisa model Bella. Het is een vrij recht model met een smaller bovenbeen een hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken. Onderaan de pijp zit een splitje.
 15. Zo laag als € 89,95

  Zwarte pantalon van het merk Mona Lisa. De pantalon valt iets smaller bij het bovenbeen. Met hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken. Nette pantalon met voldoende stretch. Onderaan de pijpen zitten splitjes.

 16. Zo laag als € 89,95
  Zwarte pantalon van het merk Mona Lisa model Babsi. Het is een recht model met extra ruimte bij het bovenbeen een hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken. Onderaan de pijp zit een splitje.
 17. Zo laag als € 89,95
  Zwarte pantalon van het merk Mona Lisa. Het is een extra smal model met een hoge taille en een elastische boord. De pantalon heeft steekzakken.Onderaan de pijp zit een splitje. Aan de voorkant lijkt het of er een rits in zit.
Desc
per pagina

17 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top