stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

Blue Frog

Blue Frog
Desc
per pagina

5 Items

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 79,96 Normale prijs € 99,95

  Skinny fit spijkerbroek wat betekent dat de broek een aansluitend smal model heeft. De spijkerbroek heeft een elastische boord met riemlussen, knoop- en ritssluiting. Op voorpand en achterpand heeft de broek (steek)zakken.

 2. Zo laag als € 79,96 Normale prijs € 99,95

  Broek met een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. Deze jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. De broek heeft wat licht gemaakte plekken.

 3. Zo laag als € 79,96 Normale prijs € 99,95

   Deze soepele licht blauwe jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. De broek heeft wat lichte plekken. 

 4. Zo laag als € 79,96 Normale prijs € 99,95

   Deze soepele jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. Blijft goed in model en komt terug in model als de broek gedragen is.

 5. Zo laag als € 103,96 Normale prijs € 129,95

  Broek van stevige spijkerstof met een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. Deze jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. Blijft goed in model en komt terug in model als de broek gedragen is.

Desc
per pagina

5 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top