Adelina

Adelina

Het merk Adelina richt zich met name op dames broeken van mooie materialen voor een lage prijs. Alle broeken van het merk Adelina hebben een hoge taille en moderne modellen. Ook heeft het merk Adelina een grote keus aan broeken voor dames die het comfort van rondom elastiek, of wat extra ruimte bij de knie wensen. Adelina heeft goedkope broeken in stretch stof en spijkerstof met een uitstekende pasvorm. De broeken zijn bij Diva Mode verkrijgbaar van maat 42 tot en met maat 56.

Desc
per pagina

19 Items

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 69,95

  De pantalon heeft rondom een elastische band en een hoge taille. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad. Pantalon met een iets taps toelopende pijp van een mooie, stevige viscose en polyamide.

 2. Zo laag als € 45,47 Normale prijs € 64,95

  Comfortabele broek van een wat stevigere tricot stof met een elastische boord en steekzakken met ritsjes. Het bovenbeen is normaal en loopt naar de pijp taps toe.

 3. Zo laag als € 69,95

  Comfortabele broek van een wat stevigere tricot stof met een elastische boord en steekzakken. Het bovenbeen is normaal en loopt naar de pijp taps toe.

 4. Zo laag als € 45,47 Normale prijs € 64,95

  Adelina broek met een normaal bovenbeen en een iets smaller toelopende pijp. De broek heeft een elastische boord en steekzakken.

 5. Zo laag als € 69,95

  Comfortabele aansluitende jegging van wat steviger materiaal met een elastische boord. Aan de zijkant en achterkant zitten (steek)zakken. Deze broek heeft wat meer buikruimte en valt mooi smal op het bovenbeen. 

 6. Zo laag als € 55,96 Normale prijs € 69,95

  Comfortabele pantalon met een elastieken boord en steekzakken aan de zijkanten. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt naar beneden taps toe.

 7. Zo laag als € 69,95

  De pantalon heeft rondom een elastische band en een hoge taille met steekzakken. Het bovenbeen is is normaal. De pijp loopt smaller toe. Zeer hoog draagcomfort.

 8. Zo laag als € 49,95

  De super stretch broek heeft een elastische boord, een hoge taille, steekzakken en achterzakken. Aan het eind van de pijpen zitten decoratieve knoopjes en een splitje.

 9. Zo laag als € 49,95

  De stretch broek met steekzakken heeft een rondom elastische boord en een hoge taille. Deze broek heeft een 7/8e lengte en spitjes aan de pijp.

 10. Zo laag als € 74,95

  De spijkerbroek heeft rondom een elastische boord met riemlusjes en een hoge taille. Er zit een sierknoop en stiksels alsof er zakken op het voorpand zitten. Op het achterpand zitten zakken. Vrij recht model broek.

 11. Zo laag als € 69,95

  De pantalon heeft rondom een elastische band en een hoge taille. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad. Vrij recht model pantalon van een mooie stevige, viscose en polyamide.

 12. Zo laag als € 69,95

  De pantalon heeft rondom een elastische band en een hoge taille. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad. Vrij recht model pantalon van een mooie stevige, viscose en polyamide.

 13. Zo laag als € 59,95

  De witte pantalon heeft rondom een elastische band en een hoge taille. De pijp loopt smal toe. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad.

 14. Zo laag als € 47,97 Normale prijs € 79,95

  De lichtgrijs gemêleerde pantalon heeft een elastische band en een hoge taille. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad. Comfortabele pantalon die smaller is bij het bovenbeen, smaller toeloopt in de pijp en voldoende buikruimte geeft.

 15. Zo laag als € 69,95

  De super stretch broek heeft een elastische boord en een hoge taille. Deze broek heeft een 7/8e lengte.

 16. Zo laag als € 49,95
  De super stretch broek heeft een elastische boord en een hoge taille. Deze broek heeft een 7/8e lengte.
 17. Zo laag als € 69,95

  De pantalon heeft een elastische band met hierdoor wat extra buikruimte en een hoge taille. De pijp loopt smal toe. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad. De stof ziet er uit als een fijne spijkerstof.

 18. Zo laag als € 59,95

  De pantalon heeft een elastische band en een hoge taille. De pijp loopt smal toe. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad.

 19. Zo laag als € 59,95
  Blauwe stretch pantalon van het merk Adelina. De pantalon heeft een elastische band en een hoge taille. De pijp loopt smal toe. Het achterbeen heeft een doorgestikte naad.
Desc
per pagina

19 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top