Erich-Fend

ERIC FEND is een Oostenrijks familiebedrijf met een lange traditie. De collectie is gespecialiseerd in jassen en onderscheidt zich door een geheel eigen stijl, de hoge kwaliteit van de materialen en het bijzonder goede vakmanschap. Het brede assortiment van ERIC FEND laat niets te wensen over. ERIC FEND jassen bieden alles van de elegante wollen jas, de sportieve jas aan de veelzijdig gewatteerde jas. Alles wat het dameshart verlangt.

Desc
per pagina

3 Items

Bekijken als Rooster Lijst
  1. Zo laag als € 181,97 Normale prijs € 259,95

    Luxe zwart witte zomerjas van 100% katoen van het merk Erich Fend. Deze zwart witte jas heeft een schuine knoopsluiting met mooie grote knopen, opstaande kraag, binnenzak en steekzakken. De jas is geheel gevoerd. Deze jas een maat ruimer nemen dan uw normale maat.

  2. Zo laag als € 195,97 Normale prijs € 279,95

    Luxe donkerblauwe zomerjas van 100% katoen van het merk Erich Fend. Deze jas heeft een knoopsluiting met mooie schuplrand en grote knopen, binnenzak en steekzakken. De jas is geheel gevoerd en heeft recht model en opstaande kraag. Deze jas een maat ruimer nemen.

  3. Zo laag als € 167,97 Normale prijs € 239,95

    Luxe roze zomerjas van 100% katoen van het merk Erich Fend. Deze roze jas heeft een schuine knoopsluiting met mooie grote knopen, opstaande kraag, binnenzak en steekzakken. De jas is geheel gevoerd en heeft een A-lijn.

Desc
per pagina

3 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top