stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

I t/m L

Desc
per pagina

Artikelen 121-150 van 249

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 119,95

  Donkerblauw gemeleerde broek met sierstiksels. Deze broek heeft meer ruimte bij de buik, een smaller bovenbeen en smallere pijp.

 2. Zo laag als € 99,95

  Laurie broek met een normaal  bovenbeen en smal toelopende pijp met een ritsje enkellang. Het is een blauwe broek van viscose, polyester en elastan. De boord is rondom elastisch, heeft een knoopsluiting, steekzakken en een hoge taille. Model Sanna.

 3. Zo laag als € 43,98 Normale prijs € 109,95

  Broek met een hoge taille met rondom een elastische boord, riemlussen en steekzakken aan de voorkant. De pasvorm is normaal en bij de pijp loopt de broek een beetje smaller toe.

 4. Zo laag als € 54,98 Normale prijs € 109,95

  Pantalon met hoge taille en een licht elastische band en knoop- en ritssluiting en riemlusjes. De pantalon heeft een normaal bovenbeen en de pijp loopt vrij recht. De pantalon heeft een imitetie leren bies langs de zijnaden en rond de steekzakken.

 5. Zo laag als € 41,98 Normale prijs € 104,95

  Broek met een hoge taille met rondom een elastische boord, riemlussen en steekzakken aan de voorkant. De pasvorm is normaal en bij de pijp loopt de broek een beetje smaller toe.

 6. Zo laag als € 149,95

  Nette pantalon van fijne micropolyester stof met hoog draagcomfort. Deze pantalon geeft iets meer ruimte bij de buik en heeft een extra hoge taille. De boord rondom is elastisch en heeft knoopsluiting, riemlussen en steekzakken. Recht model met een normaal bovenbeen en wijdere pijp.

 7. Zo laag als € 71,96 Normale prijs € 89,95

  Rechte comfortbroek model Stella. Het is een zwarte broek van met een hoge taille en rondom een elastische boord. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en de pijp loopt recht toe.

 8. Zo laag als € 109,95

  Zwarte spijkerbroek, model Shelly. Het is een recht model met een hoge taille. De broek heeft een normaal bovenbeen en een rechte pijp. De broek biedt extra ondersteuning bij de buik. De broek heeft mooie sierlijke stiksels rond de zakken op voor- en achterpand.

 9. Zo laag als € 99,95

  Nette pantalon van fijne micropolyester stof met hoog draagcomfort. Deze pantalon geeft iets meer ruimte bij de buik en heeft een extra hoge taille. De boord rondom is elastisch. Vrij recht model met een normaal bovenbeen en een iets smaller toelopene pijp.

 10. Zo laag als € 87,96 Normale prijs € 109,95

  Grijze nette stretch pantalon. De broek heeft een extra hoog bovenstuk en is extra smal op het bovenbeen. De pijp loopt mooi smal toe. De broek heeft rondom een elastische boord. Op het voorpand zitten ritsjes ter verfraaiing en de achterkant is glad.

 11. Zo laag als € 109,95

  Deze jeans heeft een hoge taille met rondom elastieken boord met riemlussen. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en de pijp loopt smaller toe. De pijp is afgewerkt met een rits. De broek heeft steekzakken op het voorpand en op het achterpand zakken.

 12. Zo laag als € 109,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp met ritsjes. De broek heeft een hoge taille met rondom een elastieken boord, riemlussen en steekzakken. Ook op het achterpand zitten zakken. Kwaliteit: Rita. Model: Sanna

 13. Zo laag als € 54,98 Normale prijs € 109,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp. Deze donkerblauwe broek heeft een camouflage print en Haley stofkwaliteit. 14. Zo laag als € 99,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een iets toelopende pijp met een splitje. De elastische boord van de hoge taille heeft een knoopsluiting, riemlussen en steekzakken. Model Slim in stofkwaliteit Gusti.

 15. Zo laag als € 89,95

  De stretch spijker broek heeft een hoge taille met rondom een elastische boord. Smal model broek die mooi aansluit op de benen.

 16. Zo laag als € 79,95
  Laurie broek, model Rachel. Het is een donkergrijze broek (antraciet) van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en de pijp loopt smal toe.
 17. Zo laag als € 79,95

  Laurie stretch broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een zandkleurige broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Sanna.

 18. Zo laag als € 75,96 Normale prijs € 94,95

  Deze zwarte nette pantalon van fijne relief stof geeft iets meer ruimte bij de buik en heeft een extra hoge taille. De boord rondom is elastisch. Vrij recht model.

 19. Zo laag als € 43,98 Normale prijs € 109,95

  Broek met een iets smaller bovenbeen en knie. De broek loopt wat smaller toe in de pijp. De bovenkant heeft een elastisch boord met knoop- en ritssluiting en riemlussen. De broek heeft (steek)zakken op voor- en achterkant.

 20. Zo laag als € 43,98 Normale prijs € 109,95

  Regular broek met een iets smaller model. De broek loopt wat smaller toe in de pijp. De bovenkant heeft een elastisch boord. De broek heeft zakken op de achterkant.

 21. Zo laag als € 59,98 Normale prijs € 119,95

  Stretch spijkerbroek met een aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp. Het is een aansluitend model broek met een hoge taille, zakken voor en achter en voorzien van riemlussen.

 22. Zo laag als € 99,95

  Laurie broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. De boord is rondom elastisch, heeft riemlussen, steekzakken en een hoge taille. De broek heeft een korte lengte, dus is geschikt voor dames met kortere benen. 

 23. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een hoge taille en rondom een elastische boord met riemlussen. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en de pijp loopt iets smaller toe. De broek heeft steekzakken.

 24. Zo laag als € 89,95

  De stretchbroek heeft een hoge taille en rondom een elastische boord met steekzakken. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en iets smaller naar de pijp. De pijp heeft splitjes.

 25. Zo laag als € 84,95

  De stretchbroek heeft een hoge taille en rondom een elastische boord met steekzakken. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en loopt vrij recht naar de pijp. De pijp heeft splitjes.

 26. Zo laag als € 79,95

  Laurie broek, normaal bovenbeen en de pijp loopt smal toe. Het is een witte broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Rachel. Deze broek valt ruim en kunt u een maat kleiner nemen dan uw normale maat.

 27. Zo laag als € 84,95

  De stretchbroek heeft een hoge taille en rondom een elastische boord. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en loopt vrij recht naar de pijp. De pijp heeft splitjes.

 28. Zo laag als € 99,95

  Stretch broek met een normaal bovenbeen en een iets smal toelopende pijp van het merk Laurie. Het is een extra lang model broek met een hoge taille, zakken voor en achter en voorzien van riem lussen.

 29. Zo laag als € 109,95

  Stretch broek met een normaal bovenbeen en een iets smal toelopende pijp van het merk Laurie. Het is een extra lang model broek met een hoge taille, zakken voor en achter en voorzien van riem lussen.

 30. Zo laag als € 79,95

  De stretchbroek heeft een hoge taille en rondom een elastische boord. Het bovenbeen heeft een normale wijdte en loopt vrij recht naar de pijp. De pijp heeft splitjes.

Desc
per pagina

Artikelen 121-150 van 249

Bekijken als Rooster Lijst
To Top