Relaxed by Toni

Desc
per pagina

25 Items

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 99,95

  Vrij recht models pijkerbroek met een elastieken boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken.

 2. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een vrij recht model met elastieken boord, riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken.

 3. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  Comfortabele slimfit broek met een elastische boord met steekzakken. Op de achterkant zitten ook zakjes.

 4. Zo laag als € 69,97 Normale prijs € 99,95

  Slimfit pantalon met een deels elastische boord met knoop- en ritssluiting. De grijze print heeft rode en blauwe accenten. Op de voorkant zit een sierplooi.

 5. Zo laag als € 54,98 Normale prijs € 109,95

  Slimfit model pantalon met knoop- en ritssluiting en steekzakken. De broek heeft een smaller bovenbeen en loopt naar beneden ook smaller toe.

 6. Zo laag als € 69,97 Normale prijs € 99,95

  Glanzende broek met een elastische boord en zakken met ritsjes op het voorpand. Slimfit model broek met een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp.

 7. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  Stevige comfortbroek met elastieken boord en zakjes met rits op het voorpand. De aansluitende broek heeft een normaal bovenbeen en een smaller toelopende pijp.

 8. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  De stretchbroek heeft een elastische boord met knoop- en ritssluiting, riemlussen en zakken op voor- en achterkant. De broek heeft een normaal bovenbeen en een iets smaller toelopende pijp.

 9. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  Comfortabele stretchbroek met een elastieken boord en zakjes met ritsen op het voorpand. De broek heeft een normaal bovenbeen en een smaller toelopende pijp.

 10. Zo laag als € 49,98 Normale prijs € 99,95

  Stretchbroek van Relaxed by Toni. De broek heeft een normaal bovenbeen en een smaller toelopende pijp. Op de biezen zit een randje suedelook stof. De boord is elastisch.

 11. Zo laag als € 99,95

  Comfortabele stretchbroek met elastieken boord die mooi aansluit. De broek heeft riemlussen, zakken op voor- en achterkant, knoop- en ritssluiting. Het bovenbeen heeft een normaal model en naar beneden loopt de pijp taps toe. Deze broek valt niet ruim.

 12. Zo laag als € 69,97 Normale prijs € 99,95

  Kleurrijke enkellange broek met veel in elkaar overlopende kleuren en prints. De broek heeft een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. De boord heeft knoop- en ritssluiting en riemlussen. Op de zijkant en achterkant heeft de broek zakken. Deze broek een maat ruimer nemen dan uw normale maat.

 13. Zo laag als € 79,96 Normale prijs € 99,95

  Deze broek heeft een streeppatroon en aan de andere kant is de broek draagbaar in met een zeer subtiel printje. De 7/8e broek heeft een hoge taille met rondom elastiek zonder knoop en rits. De stretch pantalon heeft een normaal bovenbeen en een iets smaller toelopende pijp. Deze broek een maat ruimer nemen dan uw normale maat.

 14. Zo laag als € 89,95

  Vrij recht model stretch rok met een elastieken band. De rok met kleurrijke print heeft aan de achterkant een splitje.

 15. Zo laag als € 99,95

  De pantalon heeft een hoge taille met riemlussen, knoop- en ritssluiting. De pantalon heeft een normaal bovenbeen en een vrij rechte pijp. Over de gehele voorzijde loopt een plooi. De pantalon heeft aan de voorkant zakken met ritssluiting.

 16. Zo laag als € 99,95

  De pantalon heeft een hoge taille met riemlussen, knoop- en ritssluiting. De pantalon heeft een normaal bovenbeen en een vrij rechte pijp. Over de gehele voorzijde loopt een plooi. De pantalon heeft aan de voorkant zakken met ritssluiting.

 17. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een hoge taille met elastiek, een smal aansluitend bovenbeen die recht doorloopt in de smalle pijp. Slim fit model met stretch. Mooie stevige tricot stof. De broek heeft zakken op het achterpand.

 18. Zo laag als € 99,95

  De pantalon heeft een hoge taille met rondom elastiek knoop en rits. De stretch pantalon heeft een aansluitend bovenbeen en een iets smaller toelopende pijp. Over de gehele voorzijde loopt een doorgestikte naad.

 19. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  De broek heeft een hoge taille en super elastische boord met knoop en rits. Op de voor- en achterkant heeft de broek (steek)zakken. De broek heeft een normaal bovenbeen die recht doorloopt bij de pijp.

 20. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  De pantalon heeft een hoge taille met rondom elastiek knoop en rits. De stretch pantalon heeft een normaal bovenbeen en een iets smaller toelopende pijp.

 21. Zo laag als € 59,97 Normale prijs € 99,95

  De pantalon heeft een hoge taille met rondom  elastiek knoop en rits. De stretch pantalon heeft een normaal bovenbeen en een iets smaller toelopende pijp.

 22. Zo laag als € 99,95

  Blauwe spijkerbroek van het merk Toni met een hoge taille en elastische boord met knoop en rits. De broek heeft een normaal bovenbeen die recht doorloopt bij de pijp.

 23. Zo laag als € 49,98 Normale prijs € 99,95

  De broek heeft een hoge taille en super elastische boord met knoop en rits. De broek heeft een normaal bovenbeen die recht doorloopt bij de pijp.

 24. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een hoge, normale taille met elastiek, een smal aansluitend bovenbeen die recht doorloopt in de smalle pijp. Super slim fit model met stretch. Mooie stevige sticot stof. De broek heeft zakken op het achterpand.

 25. Zo laag als € 76,97 Normale prijs € 109,95

  Witte blouse van het merk Toni met lange mouwen, splitten aan de zijkant en knoopsluiting. De blouse heeft een v-hals met opstaand kraagje. Onderaan het voorpand zitten mooie rozetten. Het achterpand is iets langer dan ht achterpand.

Desc
per pagina

25 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top