Request

De REQUEST collectie brengt u keer op keer collecties met schitterende details! REQUEST verrast u met onverwachte kleuren, prachtige grafische prints, zwart-wit en geweldige klassiekers met een twist. Mis het niet en ontdek de geweldige stijlen van REQUEST by Q.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 36

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
 1. Zo laag als € 159,95

  Zacht en soepel openvallend warm vest. Het vest heeft lange mouwen. Het voorpand valt mooi geplooid terug. Het vest is afgezet met een wit randje.

 2. Zo laag als € 149,95

  Het vest heeft een vrij recht model met knoopsluiting, lange mouwen en een diepe v-hals. Op het voorpand zitten kleine zakjes.

 3. Zo laag als € 64,95

  Licht glanzende top met een iets uitlopend model. De halslijn is mooi gevouwen met een speels lint die door een lusje gehaald kan worden.

 4. Zo laag als € 139,95

  Openvallend vrij recht vest met een klein kraagje en lange mouwen. Zacht en soepel vest.

 5. Zo laag als € 139,95

  Lang recht model vest. Het openvallende vest heeft lange mouwen en kleine splitjes aan de zijkanten.

 6. Zo laag als € 139,95

  Lang vest met een recht model. Het openvallende vest heeft lange mouwen en kleine splitjes aan de zijkanten.

 7. Zo laag als € 62,36 Normale prijs € 77,95

  Shirt met driekwart mouwen en mooi geplooid op het voorpand vanuit de ronde hals. Het shirt heeft bij het voorpand een dubbele laag tricot stof.

 8. Zo laag als € 84,95

  Fijn gebreide rechte katoenen pullover met wat lagere mouwinzet. Het voor en achterpand heeft een V-hals. Achterpand is langer en heeft spitjes aan de zijkant. De mouw is onderaan dubbelgeslagen.

 9. Zo laag als € 149,95

  Het fijn gebreide vest heeft knoopsluiting en een kraagje en doorlopende 3/4 mouwen. Het vest is soepel en elastisch gebreid en splitjes aan de zijkant.

 10. Zo laag als € 149,95

  Het fijn gebreide vest heeft knoopsluiting en een kraagje en doorlopende 3/4 mouwen. Het vest is soepel en elastisch gebreid en splitjes aan de zijkant.

 11. Zo laag als € 52,47 Normale prijs € 74,95

  Shirt met driekwart mouwen en een strikje bij de ronde hals. Het shirt valt mooi geplooid op de buik.

 12. Zo laag als € 59,95

  Zwart soepel vallend shirt van tricotstof met voile bovenlaag bij het voorpand. Het iets uitlopende shirt heeft een V- hals en korte mouwen.

 13. Zo laag als € 77,97 Normale prijs € 129,95

  Het openvallende vest heeft lange mouwen en zakken op het voorpand. Het vest is zwart met bruine sierstiksels in een blokpatroon.


 14. Zo laag als € 58,46 Normale prijs € 64,95

  Shirt met doorzichtige korte kanten mouwen en de panden zijn gevoerd met viscose. De rest van het shirt heeft ook kant, maar is niet doorschijnend. De hals is rond en het model is vrij recht. Dit shirt een maat ruimer nemen dan uw normale maat.

 15. Zo laag als € 64,95

  Shirt met doorzichtige korte kanten mouwen en de panden zijn gevoerd met viscose. De rest van het shirt heeft ook kant, maar is niet doorschijnend door de viscose onderlaag. De hals is rond en het model is vrij recht. Dit shirt een maat ruimer nemen dan uw normale maat.

 16. Zo laag als € 69,95

  Zwart soepel vallend shirt van tricotstof. Het iets uitlopende shirt heeft een ronde hals en driekwart mouwen. Het voorpand is dubbel.

 17. Zo laag als € 59,95

  Shirt met doorzichtige korte kanten mouwen en de panden zijn gevoerd met viscose. De rest van het shirt heeft ook kant, maar is niet doorschijnend. De hals is rond en het model is vrij recht.

 18. Zo laag als € 109,95

  Donkerblauwe luxe pullover zeer fijn gebreid. Mooie iets stevige pullover met korte mouwen en een ronde hals. Het is een vrij recht model met klepzakjes op het voorpand.

 19. Zo laag als € 59,95

  Shirt met een dubbel voorpand driekwart mouwen van fijne, soepel vallende tricotstof. Het vrij rechte shirt heeft een ronde hals.

 20. Zo laag als € 59,95

  Shirt met driekwart mouwen van fijne, soepel vallende tricotstof. Het vrij rechte shirt heeft een ronde hals.

 21. Zo laag als € 59,95

  Shirt met driekwart mouwen van fijne, soepel vallende tricotstof. Het vrij rechte shirt heeft een V-hals. Het voorpand is dubbel.

 22. Zo laag als € 87,95

  Stretch rok van het merk Request. De rok is zwart en heeft een gestreept relief breisel. Het breisel is mooi stevig. De boord is rondom elastisch

 23. Zo laag als € 111,96 Normale prijs € 139,95

  Het vest is openvallend met een klein haakje bovenaan om te sluiten. De mouwen zijn lang en op het voorpand zitten twee zakken. Het vest is soepel en elastisch fijn gebreid.

 24. Zo laag als € 69,98 Normale prijs € 139,95

  Het vest is openvallend en heeft een kraagje dat gevouwen doorloopt. De mouwen zijn lang. Het vest is soepel en elastisch gebreid. Ruimvallend model.

 25. Zo laag als € 59,95

  Shirt met driekwart mouwen van fijne, soepel vallende tricotstof. Het vrij rechte shirt heeft een wat rondere v-hals.

 26. Zo laag als € 64,95

  Lavendelblauwe top van fijne soepel vallende tricotstof. De top is aan twee kanten te dragen, waarbij een kant een ronde hals heeft en de andere kant een v-hals. De top is in het geheel gemaakt van een dubbele laag stof.

 27. Zo laag als € 68,95

  Roomwitte top van fijne soepel vallende tricotstof. De top is aan twee kanten te dragen, waarbij een kant een ronde hals heeft en de andere kant een v-hals. De top is geheel dubbel van stof.

 28. Zo laag als € 76,97 Normale prijs € 109,95

  Sportieve nette fijn gebreide pullover met wat lagere mouwinzet. Het voor en achterpand heeft een V-hals en roomwitte bies met knoopjes. De mouwen en onderrand hebben kleine in boordsteek gebreide boordjes. De maten worden dubbel aangegeven in 44/46 en 48/50.

 29. Zo laag als € 77,97 Normale prijs € 129,95

  Het rechte model vest is openvallend en heeft een koordje om te sluiten. De mouwen zijn lang. Het vest is soepel en elastisch fijn gebreid.

 30. Zo laag als € 59,96 Normale prijs € 74,95

  Zwart stretch shirt met half lange mouw van het merk Request. Het shirt bestaat uit twee lagen, waarbij de ene laag langer is dan de ander. Het shirt heeft een ronde hals.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 36

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
To Top