Stark

STARK maakt broeken, jeans en pantalons! De broeken worden gemaakt van de beste materialen, waardoor zij de perfecte pasvorm krijgen. Het belangrijkste van een broek is dat hij vooral lekker zit. De broeken van STARK zitten heerlijk en zien er ook nog eens heel mooi uit. STARK is een Duits grote maten merk, wat sterk is in broeken voor dames met een maatje meer. Door de vele verschillende modellen is er voor bijna ieder type vrouw de juiste broek te vinden. Door de hoge kwaliteit van de verschillende materialen en het vakmanschap STARK is duidelijk merkbaar dat over de verschillende pasvormen goed is nagedacht. Geen enkele vrouw is hetzelfde en het merk STARK heeft dit heel goed begrepen.

Desc
per pagina

19 Items

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 75,95

  Enkellange broek met slimfit model, dus aansluitend op de benen met een smaller toelopende pijp. De boord is elastisch en de zijpanden hebben zakjes met ritssluiting.

 2. Zo laag als € 75,95

  Aansluitend model broek met een elastische boord met riemlussen en toelopende pijpen. De broek heeft (steek)zakken op voor- en achterkant.

 3. Zo laag als € 85,95

  Katoenen broek met een boord met elastiek, riemlussen, knoop- en ritssluiting. De zijkanten hebben steekzakken en ook op de achterkant zitten zakken. De pijpen lopen iets smaller toe. C-Comfort Fit model

 4. Zo laag als € 95,95

  Aansluitende slim-fit broek met smal toelopende pijpen. Op de zijnaad is de broek afgewerkt met een bies met pailletjes. De elastische taille heeft knoop- en ritssluiting. Op de zijpanden en aan de achterkant heeft de broek zakken. De pijpen zijn afgewerkt met franje.

 5. Zo laag als € 71,96 Normale prijs € 89,95

  Rechte ruimvallende broek wijd model met een elastieken boord en steekzakken. Model Bahia

 6. Zo laag als € 60,76 Normale prijs € 75,95

   De aansluitende slimfit broek heeft een elastisch boord met steekzakken en riemlussen. Ook op de achterkant zitten zakken. De broek loopt iets taps toe.

 7. Zo laag als € 46,17 Normale prijs € 65,95

  Taupekleurige broek recht model. De broek heeft een hoge taille met steekzakken en een elastische boord. Zachte en luchtige broek. 8. Zo laag als € 105,95

  De broek heeft een hoge taille met elastisch boord met riemlusjes en steekzakken. De broek heeft een normaal tot slanke taille en zeer slanke dij en knie. De pijp loopt smaller toe.


  Model S-Bruni Glam (Skinny- Fit)

 9. Zo laag als € 60,17 Normale prijs € 85,95

  Broek met een smal bovenbeen een gewone taille hoogte en steekzakken voor en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes. De katoenen broek is gemaakt van stretchstof. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn smal en hebben een licht glanzende zilverkleurige bies op een zwarte ondergrond.


  Model S- Bona

 10. Zo laag als € 95,95

  Broek met een smal bovenbeen een hoge taille met steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes. De katoenen broek is gemaakt van stretchstof. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn smal.


  Model S-Janna

 11. Zo laag als € 95,95

  Stretch jeans met een iets smaller bovenbeen een hoge wat ruimere taille. Deze comfortabele broek heeft steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord met knoop en rits heeft riemlusjes. Het is een CS-Slim Fit model. De pijpen zijn wat smaller toelopend waardoor de broek een slank silhouet geeft.

 12. Zo laag als € 95,95

  Stretch jeans met een normaal tot wat smaller bovenbeen een hoge taille met steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes. De zijnaden hebben een donkere streep. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn wat smaller toelopend waardoor de broek een slank silhouet geeft. Model S-Janna

 13. Zo laag als € 30,38 Normale prijs € 75,95

  Broek met een smal bovenbeen een hoge taille met steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes. De broek is gemaakt van stretchstof. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn smal.


  Model S-Janna

 14. Zo laag als € 79,95

  Broek met een smal bovenbeen een hoge taille met steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes.De katoenen broek is gemaakt van stretchstof. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn smal.


  Model S-Janna

 15. Zo laag als € 79,95

  De broek heeft een hoge taille met elastisch boord met riemlusjes en steekzakken. De broek heeft een normaal tot slanke taille, een slanke tot zeer slanke dij en knie. De pijp loopt iets smaller toe.


  Model S-Janna (Slim Fit)

 16. Zo laag als € 79,95

  De rechte broek heeft een hoge taille met steekzakken, een elastische boord met riemlusjes en een knoop- en ritssluiting. De broek is gemaakt van stretchstof, heeft een recht model met feminine fit model, waardoor de broek een mooie pasvorm heeft rond de taille. De pijpen zijn vrij recht.


  Model F-Selma

 17. Zo laag als € 79,95

  Zwarte broek (recht model) van het merk Stark. De broek heeft een hoge taille met steekzakken, een elastische boord met riemlusjes en een knoop- en ritssluiting. De broek is gemaakt van stretchstof, heeft een recht model met meer ruimte op het bovenbeen en de taille is iets smaller met een comfortabele elastische boord. De pijpen zijn vrij recht.


  Model F-Selma

 18. Zo laag als € 52,98 Normale prijs € 105,95

  De broek heeft een hoge taille met steekzakken, een elastische boord met riemlusjes en een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een smaller bovenbeen, die vrij smal doorloopt naar de pijp.

 19. Zo laag als € 57,57 Normale prijs € 95,95

  De broek heeft een hoge taille met extra buikruimte, steekzakken en een elastische boord met riemlusjes een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een smaller bovenbeen, die smaller doorloopt naar de pijp. De broek heeft een 7/8e lengte.

Desc
per pagina

19 Items

Bekijken als Rooster Lijst
To Top