stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

Accessoires

ACCESSOIRES

Vrouwen kunnen er niet zonder. Accessoires maken uw outfit compleet. Diva Mode heeft een bijzonder groot assortiment in shawls, oorbellen, kettingen, en leren of kunststof tassen. Wij hebben ook langere kettingen en lange leren riemen voor de vollere vrouw.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 528

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 369,95

  Sierlijke cape met een kleurrijke grote kraag die over het voorpand doorloopt. Ook de mouwen zijn afgezet met een kleurrijke rand. Het voorpand heeft steekzakken.

 2. € 29,95

  Glanzend tasje met klepsluiting. Binnenin zit een apart klein vakje. Het tasje heeft een schakelhengsel.

 3. € 79,95

  De tas heeft een stevige platte bodem met pootjes. De tas heeft een magneetsluiting. De binnentas sluit met een rits. Een langer hengsel is bijgevoegd.

 4. € 47,95

  Soepel leren tasje met een stevige onderkant. Rond de rits zit huid met panterprint. De tas heeft extra vakjes aan de binnenkant, ook met rits.

 5. € 39,95

  De clutch heeft een klepsluiting met magneet en een schakelhengsel. Binnenin zit nog een klein extra vakje.

 6. € 44,95

  Soepel leren tasje met een stevige bodem. Het tasje heeft zowel korte als lange hengsels en sluit met een rits. Binnenin zitten extra vakjes.

 7. € 65,00

  Glanzende tas met een klep van huid met panterprint en een grote gesp. De tas heeft ook een ritssluiting. Binnenin en aan de achterkant zijn nog extra vakjes met rits.

 8. € 159,95

  De leren tas heeft ritssluiting met ook aparte vakken binnenin en aan de achterkant een ritssluiting. Het hengsel is in lengte verstelbaar.

 9. € 34,95

  Glanzende clutch met een klepsluiting met magneet. De clutch heeft een schakelhengsel.

 10. € 31,95

  De tas is in grootte aanpasbaar omdat de bovenkant als tas, maar ook als klepsluiting kan dienen. De tas heeft twee delen die sluiten met een rits. Het lange hengsel is in lengte verstelbaar.

 11. € 49,95

  Soepel leren tasje met stevige bodem en zowel een kort als een lang hengsel. De tas heeft ritssluiting en op de achterkant zit een extra vakje met ritssluiting.

 12. € 68,95

  De tas heeft stroken huid met verschillende prints. Het hengsel is in lengte verstelbaar. De tas heeft een ritssluiting. Achter zit een extra vakje met ritssluiting.

 13. € 64,95

  Leren tasje met goudkleurige accenten en een lang hengsel. De tas heeft een klepsluiting met magneet en daaronder een ritssluiting. Binnenin zitten verschillende vakjes.

 14. € 24,95

  De tas heeft een vakje wat afgesloten wordt met de gesp en een groter vak met ritssluiting. Binnenin de tas zitten extra vakjes. Een lang hengsel is bijgevoegd.

 15. € 107,95

  Rijkgekleurde tas met een klep met magneten en daaronder een ritssluiting. De tas heeft zowel een kort als een verstelbaar lang hengsel.

 16. € 59,00

  Soepele tas met meerdere vakken met ritssluiting en een vakje met drukknoop. Deze tas heeft veel opbergruimte.

 17. € 24,95

  De tas heeft een vakje wat afgesloten wordt met de gesp en een groter vak met ritssluiting. Binnenin de tas zitten extra vakjes. Een lang hengsel is bijgevoegd.

 18. € 24,95

  Het tasje heeft een klep met ritssluiting die ook als vakje gebruikt kan worden. De tas heeft een ritssluiting en binnenin extra vakjes. Het lange hengsel is verstelbaar.

 19. € 55,95

  Glanzend leren tasje met ritssluiting met twee ritsen en binnenin zit nog een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft korte hengsels.

 20. € 94,95

  Zwarte tas met een witte strik met kwastjes. De tas heeft naast twee vakken een binnentas met ritssluiting. Er is een lang hengsel bijgevoegd.

 21. € 39,95

  Soepel leren tasje met een klep met draaislotje en ook een ritssluiting. Binnenin en op de achterkant zitten een extra vakjes met ritssluiting. De tas heeft lang hengsel.

 22. € 37,95

  Clutch met een klep met magneetsluiting en een subtiele panterprint die bij bepaalde lichtopval doorschemert.

 23. € 31,95

  Glanzende clutch met een sierlijke klep met golvende stof. De clutch heeft een schakelhengsel.

 24. € 59,95

  De tas heeft een klepsluiting met draaislotje en een ritssluiting. Binnenin zit een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft een schakelhengsel.

 25. € 65,95

  De tas heeft zowel een klep als ritssluiting. De binnenkant heeft een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft een lang hengsel.

 26. € 61,95

  Suede tas met klepsluiting. De tas heeft een verstelbaar lang hengsel. Binnenin zit nog een extra vakje met ritssluiting.

 27. € 39,95

  Rechthoekige clutch met magnetische klepsluiting. Binnenin zit een extra vakje met ritssluiting. Er is een lang hengsel bijgevoegd.

 28. € 24,95

  De tas heeft een vakje wat afgesloten wordt met de gesp en een groter vak met ritssluiting. Binnenin de tas zitten extra vakjes. Een lang hengsel is bijgevoegd.

 29. € 37,95

  Clutch die blauw, goudkleurig of beide is afhankelijk van de hoek waaruit je kijkt. De clutch heeft een glanzende gevouwen stof en sluit met knippen.

 30. € 68,95

  De tas heeft een groot vak met ritssluiting en achter een kleiner vak. Het lange hengsel is in lengte verstelbaar.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 528

Bekijken als Rooster Lijst
To Top