stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

Tapered

TAPERED FIT

Dit model broek valt wijder aan de bovenkant en wordt vanaf de knie smaller. Deze broek geeft ruimte en comfort op het bovenbeen maar ook een slanke look op de kuiten.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 278

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 69,95

  Katoenen broek met een elastisch boord en zakken op de achterkant. De broek heeft een normaal bovenbeen en een taps toelopende pijp.

 2. Zo laag als € 85,95

  Aansluitend model stretchbroek met knoop en ritssluiting, riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken.

 3. Zo laag als € 129,95

  De pantalon heeft een elastisch boord een doorgestikte naad en sierhangertjes op de voorkant. Het bovenbeen is normaal en loopt naar beneden taps toe.

 4. Zo laag als € 89,95

  Extra lang model broek met een een normaal bovenbeen, taps toelopende pijp en een elastieken boord.

 5. Zo laag als € 99,95

  Enkellange katoenen broek met elastieken boord. Het bovenbeen is normaal en loopt naar de pijp taps toe.

 6. Zo laag als € 89,95

  Capribroek met elastische boord riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 7. Zo laag als € 69,95

  Aansluitend model broek met een elastisch en elastieken boord. Verder heeft de broek riemlussen en steekzakken.

 8. Zo laag als € 85,95

  De broek heeft een ritssluiting riemlussen en steekzakken. De voorkant heeft een siervouw en de pijpen hebben splitjes. Model Greta.

 9. Zo laag als € 79,95

  De aansluitende stretchbroek heeft een elastisch boord en zakken op de achterkant. De broek heeft een reliefprint met bloemen en bladeren.

 10. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een elastisch boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten kleine splitjes.

 11. Zo laag als € 49,95

  Enkellange broek met een elastisch boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en een taps toelopende pijp.

 12. Zo laag als € 49,95

  Enkellange broek met een elastisch boord en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp.

 13. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 14. Zo laag als € 49,95

  De broek heeft een elastisch boord met steekzakken en een normaal bovenbeen met taps toelopende pijp. Ook op de achterkant zitten zakken.

 15. Zo laag als € 119,95

  Aansluitend model enkellange stretchbroek met een elastisch boord. De pijp heeft onderaan op de achterkant een splitje.

 16. Zo laag als € 69,95

  Comfortabele stretchbroek met een elastisch boord en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 17. Zo laag als € 109,95

  Comfortabele broek met elastische boord en steekzakken. Onderaan bij pijpen zitten ritsjes.

 18. Zo laag als € 49,95

  De aansluitende broek heeft een elastisch boord met steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De taps toelopende pijp heeft splitjes.

 19. Zo laag als € 99,95

  Donkerblauwe broek slimfit model met een elastisch boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten kleine splitjes.

 20. Zo laag als € 65,95

  Aansluitend model stretchbroek met een elastisch boord. De broek heeft zowel een reliefprint als een witte bloemenprint.

 21. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een knoop- en ritssluiting, riemlussen en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 22. Zo laag als € 159,95

  Aanlsuitende broek met een elastisch boord en steekzakken. Op het voorbeen zit een doorgestikte naad. Onderaan de pijp zitten splitjes. Kreukvrije, ademende travelstof die in de zomer koel en in de winter warm draagt.

 23. Zo laag als € 99,95

  Comfortbroek met een deels elastieken, deel elastsich boord en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 24. Zo laag als € 124,95

  Aansluitend model spijkerbroek met een elastisch boord en steekzakken. De pijpen zijn onderaan decoratief afgewerkt met franje.

 25. Zo laag als € 74,95

  De broek heeft een boord met riemlussen, knoop- en ritssluiting. Aan de zijkanten zitten steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 26. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 27. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 28. Zo laag als € 49,95

  Aansluitend model stretchbroek met een elastisch boord en een doorgestikte naad op de voorkant. De pijpen hebben splitjes die met drukknopen.

 29. Zo laag als € 134,95

  De gladde licht glanzende broek heeft een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. De boord is elastisch en verder heeft de broek steekzakken.

 30. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 278

Bekijken als Rooster Lijst
To Top