stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56      gratis parkeren       2 weken bedenktijd      gratis verzending vanaf € 50,- (Nederland)

Over ons

Stijlvolle damesmode in een maatje meer!

Diva Mode is een grote maten speciaalzaak, gericht op modebewuste vrouwen die zich graag stijlvol kleden in de maten 42 tot en met 58. In onze sfeervol ingerichte winkel vindt u een uitgebreide keuze aan grote maten dameskleding in vele specialiteiten. Denk hierbij aan grote maten broeken, maatje meer feestkleding en grote maten denim. Kleding waar u zich prettig in voelt en passend bij uw wensen.

Diva Mode richt zich op damesmode met een doordachte pasvorm. Kleding waarin de positieve kanten van het lichaam worden benadrukt en waarin u zichzelf herkent. Modieuze en stijlvolle kleding kopen is jezelf verwennen, zeker ook als het kleding in een maatje meer betreft. Wij willen er graag samen met u iets heel bijzonders van maken.

Kleding of accessoires kijken en kopen op internet heeft natuurlijk zijn voordelen en daarom is dat ook heel goed mogelijk via onze webshop. Op een comfortabele wijze thuis online op uw tablet, smartphone of laptop ons aanbod grote maten damesmode en bijpassende accessoires bekijken.  Een mooie top, broek of jeans zijn uitgerekend artikelen om eens online te bestellen. U kunt er op rekenen dat wij iedere bestelling zorgvuldig en snel afhandelen.

Diva Mode verkoopt de meeste grote maten vrouwenmode in een kleine oplage. Omdat we online verkopen en ook in de winkel in Borne, kan het mogelijk gebeuren dat u een artikel bestelt dat toevallig net in de winkel verkocht is. Uiteraard doen we ons uiterste best om de voorraad actueel te houden. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat uw bestelde artikel niet leverbaar is, dan berichten wij u hier zo snel mogelijk over en proberen u een passend alternatief te bieden.

Kijken in de webshop en kopen in de winkel… ook geen gek idee! U kunt op uw gemak thuis onze collectie grote maten damesmode bekijken en als u een kledingstuk mocht zien dat u mogelijk zou willen kopen, dan belt u even naar de winkel op 074-2665828 of mailt u naar info@divamode.nl en wij hangen uw keuze even apart. U kunt vervolgens op een afgesproken moment komen passen.

De beste service en advies kunnen wij u natuurlijk bij ons in de winkel aanbieden. Soms is het gewoon prettiger om verschillende kledingstukken én in een maatje groter of kleiner te passen om tot de juiste aankoop te komen. Ook wanneer uw kledingstukken eventueel afgespeld en vermaakt moeten worden, is uw komst naar de winkel een goede keuze.

Klik hier voor onze uitgebreide informatie over de bestel-, retour- en leveringsvoorwaarden.

Klik hier voor om het retourformulier te downloaden

Het enthousiaste team van Diva Mode is voor de vrouw die graag goed gekleed wil zijn en prioriteit geeft aan kwaliteit en een eigen persoonlijke stijl.  
Wij staan graag voor u klaar omdat wij het zeer waarderen dat u ons bezoekt. Kom eens langs in onze winkel of bezoek onze webshop. Ervaar het zelf en laat u verrassen!

Team Diva Mode

Wilma, Henriëtte, Riet, Monica, Muriel, Marlous en Anne.

Diva Mode: Stijlvolle damesmode in een maatje meer!To Top