stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

Regular

REGULAR FIT

De Regular-Fit broek valt losser op het bovenbeen en heeft een rechte of taps toelopende pijp. Dit model geeft uw taille mooie lijnen. De Regular-Fit broeken zijn zeer geschikt voor dames met de voorkeur voor klassiek en comfort. De pasvormen zijn perfect.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 242

Bekijken als Rooster Lijst
 1. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een elastisch boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten kleine splitjes.

 2. Zo laag als € 49,95

  Enkellange broek met een elastisch boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en een taps toelopende pijp.

 3. Zo laag als € 49,95

  Enkellange broek met een elastisch boord en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp.

 4. Zo laag als € 99,95

  Kreukvrije broek met een elastisch boord heeft een normaal bovenbeen en een pijp die onderaan wijder uitloopt. Ademende stof die in de zomer koel en in de winter warm draagt.

 5. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 6. Zo laag als € 49,95

  De broek heeft een elastisch boord met steekzakken en een normaal bovenbeen met taps toelopende pijp. Ook op de achterkant zitten zakken.

 7. Zo laag als € 69,95

  Comfortabele stretchbroek met een elastisch boord en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 8. Zo laag als € 109,95

  Comfortabele broek met elastische boord en steekzakken. Onderaan bij pijpen zitten ritsjes.

 9. Zo laag als € 99,95

  De capribroek heeft een normaal bovenbeen en een elastisch boord met riemlusen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijpen zitten splitjes.

 10. Zo laag als € 99,95

  Comfortbroek met een deels elastieken, deel elastsich boord en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 11. Zo laag als € 74,95

  De broek heeft een boord met riemlussen, knoop- en ritssluiting. Aan de zijkanten zitten steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 12. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 13. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 14. Zo laag als € 134,95

  De gladde licht glanzende broek heeft een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. De boord is elastisch en verder heeft de broek steekzakken.

 15. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 16. Zo laag als € 119,95

  De broek heeft een elastisch boord, steekzakken en loopt taps toe. Voorop het been zit een doorgestikte naad. Comfortabele en kreukvrije travelstof broek.

 17. Zo laag als € 89,95

  De broek heeft een normaal bovenbeen en een wat smaller toelopende pijp die versierd is met zilverkleurige, opengewerkte studs. De boord is elastisch.

 18. Zo laag als € 94,95

  Zwarte rechte broek met een elastieken boord. Op de voor- en achterkant zit een siervouw.

 19. Zo laag als € 104,95

  De broek heeft een wat korter model. De boord is elastisch en verder heeft de broek zakken op voor- en achterkant. Het bovenbeen is normaal en loopt taps toe onderaan de pijp.

 20. Zo laag als € 109,95

  De broek heeft een elastische boord met riemlussen en steekzakken met ritssluiting. De broek is afgezet met siernaden, heeft een normaal bovenbeen en een smaller toelopende pijp.

 21. Zo laag als € 169,95

  De pantalon heeft een voering en twee lagen voile stof, waarbij de bovenste laag bij de pijp een hoog ingesneden split heeft. De boord is elastisch.

 22. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele capri broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 23. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele capribroek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 24. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele capri broek met een hoge elastische boord met steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 25. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele capribroek met een hoog elastisch boord met steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt wat taps toe.

 26. Zo laag als € 59,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. De broek heeft een normaal tot iets aansluitend bovenbeen met taps toelopende pijpen.

 27. Zo laag als € 84,95

  Blauwe 7/8 broek van het merk Laurie. De broek is van een mooie viscose stof, heeft stretch en hoge taille. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt vrij recht uit met een spitje onderaan. Op het voorpand zitten twee steekzakken.

 28. Zo laag als € 99,95

  Comfortabele vrij recht model lichtgrijze broek met normaal bovenbeen. De boord is elastisch en heeft gestikte ritssluiting en zakken. Op de achterkant zitten zakjes.

 29. Zo laag als € 99,95

  Vrij recht models pijkerbroek met een elastieken boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken.

 30. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een vrij recht model met elastieken boord, riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 242

Bekijken als Rooster Lijst
To Top