Tassen

Tassen

Een tas is voor dames een perfecte accessoire. De damestas geeft je outfit iets extra's. Bij Divamode in Borne verkopen we verschillende modellen betaalbare damestassen. Leren tassen of een feestelijke tasjes zijn te bestellen bij Diva Mode. U kunt kiezen uit grote of kleine tassen in verschillende modellen en kleuren.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 92

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
 1. € 56,95

  Kleine bonte tas met goudkleurige metalen draagriem. De binnenkant heeft één van en een klein extra vakje. Het tasje heeft een goudkleurig sluiting.

 2. € 57,95

  Gladde tas met kantmotief en afsluitbaar met een rits. De achterkant van de tas heeft een extra vak met rits. De tas heeft mooie accenten van metaal. De binnenkant heeft verschillende vakken en de tas is voorzien van een lange riem.

 3. € 49,95
  Zwarte leren schoudertas met verstelbare lange riem. De tas heeft een middenvak en twee binnenvakjes. De tas is af te sluiten met een rits en heeft een fraai reliëf.
 4. € 69,95
  Zwarte schoudertas met verstelbare lange riem.. De tas heeft een middenvak en twee binnenvakjes. De tas sluit met een klep en een rits.De klep is grijs en is bezet met strass.
 5. € 69,95
  Zwarte leren schoudertas met verstelbare lange riem.. De tas heeft een middenvak en twee binnenvakjes. De tas heeft een fraai reliëf. De tas sluit met een klep en een rits.
 6. € 45,00
  Bruine lakleren schoudertas met verstelbare lange riem.. De tas heeft een middenvak en twee binnenvakjes. De tas is af te sluiten met een rits. De tas heeft een fraai reliëf.
 7. € 179,95
  Zwarte leren tas met zebraprint. De tas heeft een groot middenvak en een binnenvakje met rits. De tas is af te sluiten met een rits en voorzien van een korte band. De binnenkant is van stof.De afwerking van de tas is in het zwart.
  De tas heeft een fraai relief.
 8. € 59,95
  Zwarte tas met pailletten en afsluitbaar met een rits. De achterkant van de tas is glad met een extra vak met rits. De tas heeft goudkleurige accenten en is voorzien van een lange riem.
 9. Speciale prijs € 69,97 Normale prijs € 99,95
  Crèmekleurige leren tas met donkerbruine zijkant
 10. € 34,95

  Soepele kunstleren tas met twee korte hengsels en een optineel lang hengsel. In het midden heeft de tas een groot vak met extra kleinere vakjes. Aan beide kanten zit nog een kleiner vak dat te sluiten is met magneetsluiting. Het grote vak heeft een ritssluiting. De onderkant is plat en stevig.

 11. € 39,95

  Clutch met een schakelketting. Binnenin zitten kleinere vakjes aan de zijkant. De clutch is te sluiten met een klep met magneetsluiting

 12. € 74,95

  Leren tas die bestaat uit drie delen die gezamenlijk te sluiten zijn met een rits. De tas heeft een lang hengsel en op de voorkant zit rode leer met haar.


 13. € 43,95

  De tas heeft, naast het korte hengsel, een optioneel langer hengsel. Binnenin de tas zitten extra vakjes, ook met ritssluiting. Aan de buitenkant zitten op de achterkant en aande zijkanten extra vakjes met ritssluiting.


 14. € 57,95

  Soepele, rechthoekige leren tas met een kort hengsel. Binnenin zitten verschillende vakjes, ook met ritssluiting. De tas is te sluiten met een ritssluiting en een smalle band met kliksluiting.


 15. € 109,95

  Zwarte,soepele leren tas met optioneel lang hengsel. De binnenkant en de achterkant hebben nog een extra vakje met ritssluiting. De tas is te sluiten met een rits en daarnaast met de klep. Die is van blauwpaarse huid.


 16. € 59,95

  Grotere tas waarbij de voorkant gedecoreerd is met glanzende pailletjes. De tas heeft twee korte hengsels en een lang hengsel. Aan de binnenkant zit een groot vak en wat extra vakjes aan de zijkant. Ook aan de achterkant zit een vakje met ritssluiting. De tas is te sluiten met een ritssluiting. 

 17. € 107,95

  Leren tas met een lang hengsel. Aan de binnenkant een groot vak met extra vakjes. De tas is te sluiten met een klep met huid met daaronder een rits. De klep heeft een grote gesp en drukknoopsluiting.


 18. € 53,95

  Mat groen bruine tas met vlakken een kort en een lang hengsel. Aan de binnenkant zitten extra vakjes, ook met ritssluiting. De tas is te sluiten met een rits en heeft een platte bodem.


 19. € 70,95

  Mat groene tas met reliëf print heeft een kort en een lang hengsel. Aan de binnenkant zitten extra vakjes, ook met ritssluiting. De tas is te sluiten met een rits en heeft een platte bodem.


 20. € 49,95

  De licht glanzende tas heeft een kort en een lang hengsel. Aan de binnenkant en op de achterkant zitten extra vakjes, sommigen ook met een ritssluiting. De tas is te sluiten met een rits en heeft een platte bodem.


 21. € 72,95

  Donkerblauw suede tasje. Het tasje heeft een bijgevoegd langer hengsel en is te sluiten met een rits.


 22. € 29,95

  De stevige tas heeft een lang hengsel met deels een ketting. Aan de binnenkant zit een extra vakje met rits. De tas is te sluiten met een klep met drukknoop met daaronder een rits.

 23. € 54,95

  De tas heeft zowel een kort als een lang hengsel. Aan de binnenkant zit extra vakje met rits. De tas is te sluiten met een rits. De bodem is plat.

 24. € 29,95
  Stoer stevig zwart tasje met slangenleer relief en witte print die lijkt op verfspatten. Het tasje heeft een klepsluiting met een draaislotje en een schakelhengsel. Binnenin is een extra vakje met ritssluiting. 
 25. € 39,95

  Glanzende zwarte clutch met een sierlijk gevouwen klepsluiting; onderaan afgewerkt met glaskristal. De clutch heeft een zilverkleurig schakelhengsel. Binnenin zit een klein extra vakje.

 26. € 21,95

  Gladde glanzende zwarte stoffen clutch met een klepsluiting. De clutch heeft een stoffen gevlochten hengsel. Binnenin zit een klein extra vakje.

 27. € 41,95

  Soepele leren tas roomwit met een wat donkerdere tinten slangenleerprint. Het tasje heeft een schakelhengsel en ritssluiting met kwastje. Binnenin zitten twee extra vakjes. De onderkant is van wat steviger leer.

 28. € 49,95

  Donkerrode kunstleren tas in de vorm van een ouderwetse telefoon met een goud met zwarte draaischijf. Aan de binnenkant heeft tas een spiegeltje. Er is een optioneel lang hengsel.

 29. € 49,95

  Zwarte kunstleren tas in de vorm van een ouderwetse telefoon met een goud met rode draaischijf. Aan de binnenkant heeft tas een spiegeltje. Er is een optioneel lang hengsel.

 30. € 29,95

  Kunstleren tasje met aan de voorkant verschillende vlakken met zilverkleurige, zwarte en witte (slangen)prints.Het tasje heeft een optioneel lang hengsel en is te sluiten met een rits.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 92

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
To Top