Tassen

Tassen

Een tas is voor dames een perfecte accessoire. De damestas geeft je outfit iets extra's. Bij Divamode in Borne verkopen we verschillende modellen betaalbare damestassen. Leren tassen of een feestelijke tasjes zijn te bestellen bij Diva Mode. U kunt kiezen uit grote of kleine tassen in verschillende modellen en kleuren.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 121

Bekijken als Rooster Lijst
 1. € 29,95

  Glanzend tasje met klepsluiting. Binnenin zit een apart klein vakje. Het tasje heeft een schakelhengsel.

 2. € 79,95

  De tas heeft een stevige platte bodem met pootjes. De tas heeft een magneetsluiting. De binnentas sluit met een rits. Een langer hengsel is bijgevoegd.

 3. € 47,95

  Soepel leren tasje met een stevige onderkant. Rond de rits zit huid met panterprint. De tas heeft extra vakjes aan de binnenkant, ook met rits.

 4. € 39,95

  De clutch heeft een klepsluiting met magneet en een schakelhengsel. Binnenin zit nog een klein extra vakje.

 5. € 44,95

  Soepel leren tasje met een stevige bodem. Het tasje heeft zowel korte als lange hengsels en sluit met een rits. Binnenin zitten extra vakjes.

 6. € 65,00

  Glanzende tas met een klep van huid met panterprint en een grote gesp. De tas heeft ook een ritssluiting. Binnenin en aan de achterkant zijn nog extra vakjes met rits.

 7. € 34,95

  Glanzende clutch met een klepsluiting met magneet. De clutch heeft een schakelhengsel.

 8. € 49,95

  Soepel leren tasje met stevige bodem en zowel een kort als een lang hengsel. De tas heeft ritssluiting en op de achterkant zit een extra vakje met ritssluiting.

 9. € 68,95

  De tas heeft stroken huid met verschillende prints. Het hengsel is in lengte verstelbaar. De tas heeft een ritssluiting. Achter zit een extra vakje met ritssluiting.

 10. € 64,95

  Leren tasje met goudkleurige accenten en een lang hengsel. De tas heeft een klepsluiting met magneet en daaronder een ritssluiting. Binnenin zitten verschillende vakjes.

 11. € 107,95

  Rijkgekleurde tas met een klep met magneten en daaronder een ritssluiting. De tas heeft zowel een kort als een verstelbaar lang hengsel.

 12. € 59,00

  Soepele tas met meerdere vakken met ritssluiting en een vakje met drukknoop. Deze tas heeft veel opbergruimte.

 13. € 24,95

  De tas heeft een vakje wat afgesloten wordt met de gesp en een groter vak met ritssluiting. Binnenin de tas zitten extra vakjes. Een lang hengsel is bijgevoegd.

 14. € 55,95

  Leren tasje met ritssluiting met twee ritsen en binnenin zit nog een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft korte hengsels.

 15. € 55,95

  Glanzend leren tasje met ritssluiting met twee ritsen en binnenin zit nog een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft korte hengsels.

 16. € 94,95

  Zwarte tas met een witte strik met kwastjes. De tas heeft naast twee vakken een binnentas met ritssluiting. Er is een lang hengsel bijgevoegd.

 17. € 94,95

  Witte tas met zwarte accenten en een strik met kwastjes. De tas heeft naast twee vakken een binnentas met ritssluiting. Er is een lang hengsel bijgevoegd.

 18. € 31,95

  Glanzende clutch met een sierlijke klep met golvende stof. De clutch heeft een schakelhengsel.

 19. € 59,95

  De tas heeft een klepsluiting met draaislotje en een ritssluiting. Binnenin zit een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft een schakelhengsel.

 20. € 65,95

  De tas heeft zowel een klep als ritssluiting. De binnenkant heeft een extra vakje met ritssluiting. De tas heeft een lang hengsel.

 21. € 61,95

  Suede tas met klepsluiting. De tas heeft een verstelbaar lang hengsel. Binnenin zit nog een extra vakje met ritssluiting.

 22. € 39,95

  Rechthoekige clutch met magnetische klepsluiting. Binnenin zit een extra vakje met ritssluiting. Er is een lang hengsel bijgevoegd.

 23. € 39,95

  Rechthoekige clutch met magnetische klepsluiting. Binnenin zit een extra vakje met ritssluiting. Er is een lang hengsel bijgevoegd.

 24. € 24,95

  De tas heeft een vakje wat afgesloten wordt met de gesp en een groter vak met ritssluiting. Binnenin de tas zitten extra vakjes. Een lang hengsel is bijgevoegd.

 25. € 37,95

  Clutch die blauw, goudkleurig of beide is afhankelijk van de hoek waaruit je kijkt. De clutch heeft een glanzende gevouwen stof en sluit met knippen.

 26. € 68,95

  De tas heeft een groot vak met ritssluiting en achter een kleiner vak. Het lange hengsel is in lengte verstelbaar.

 27. € 49,95

  Leren tasje met slangenprint en goudkleurige accenten. Het tasje is te sluiten met een klep en ritssluiting.

 28. € 119,95

  Leren tas met binnentas met rits. Er zitten ook nog extra bandjes met drukknopen aan om de tas verder te sluiten. Naast de korte hengsels heeft de tas ook lange hengsels.

 29. € 45,00

  Soepele leren clutch met een groot vak met ritssluiting en een klein vakje op de achterkant. De clutch heeft zowel een kort als een lang hengsel. 

 30. € 34,95

  Kleine glanzend zwarte clutch met een klepje met daarop het korte hengsel met glaskristal. De clutch heeft ook een schakelhengsel.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 121

Bekijken als Rooster Lijst
To Top