stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,-

7/8e broeken

7/8e BROEK

Onder de kuitbroeken vallen de broeken die tussen een korte en een lange broek in vallen. Diva Mode verkoopt in de webshop en in de winkel. Kuibroeken van verschillende merken in diverse kleuren. Daarnaast is er keuze uit verschillende pasvormen. De kuitbroeken zijn goed te combineren met de bovenkleding van Diva Mode. Kom langs in de winkel, of bestel veilig.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 112

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
 1. Zo laag als € 69,95

  Katoenen broek met een elastisch boord en zakken op de achterkant. De broek heeft een normaal bovenbeen en een taps toelopende pijp.

 2. Zo laag als € 94,95

  De capribroek heeft een elastieken boord met riemlussen en steekzakken. Onderaan de pijp zitten kleine splitjes.

 3. Zo laag als € 99,95

  Enkellange katoenen broek met elastieken boord. Het bovenbeen is normaal en loopt naar de pijp taps toe.

 4. Zo laag als € 89,95

  Capribroek met elastische boord riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 5. Zo laag als € 69,95

  Aansluitend model broek met een elastisch en elastieken boord. Verder heeft de broek riemlussen en steekzakken.

 6. Zo laag als € 69,95

  De broek heeft knoop en ritssluiting, riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten twee knopen.

 7. Zo laag als € 85,95

  De broek heeft een ritssluiting riemlussen en steekzakken. De voorkant heeft een siervouw en de pijpen hebben splitjes. Model Greta.

 8. Zo laag als € 79,95

  De aansluitende stretchbroek heeft een elastisch boord en zakken op de achterkant. De broek heeft een reliefprint met bloemen en bladeren.

 9. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een elastisch boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten kleine splitjes.

 10. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 11. Zo laag als € 49,95

  De broek heeft een elastisch boord met steekzakken en een normaal bovenbeen met taps toelopende pijp. Ook op de achterkant zitten zakken.

 12. Zo laag als € 119,95

  Aansluitend model enkellange stretchbroek met een elastisch boord. De pijp heeft onderaan op de achterkant een splitje.

 13. Zo laag als € 49,95

  De aansluitende broek heeft een elastisch boord met steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. De taps toelopende pijp heeft splitjes.

 14. Zo laag als € 99,95

  Donkerblauwe broek slimfit model met een elastisch boord met riemlussen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten kleine splitjes.

 15. Zo laag als € 99,95

  De capribroek heeft een normaal bovenbeen en een elastisch boord met riemlusen en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijpen zitten splitjes.

 16. Zo laag als € 65,95

  Aansluitend model stretchbroek met een elastisch boord. De broek heeft zowel een reliefprint als een witte bloemenprint.

 17. Zo laag als € 99,95

  De broek heeft een knoop- en ritssluiting, riemlussen en steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 18. Zo laag als € 124,95

  Aansluitend model spijkerbroek met een elastisch boord en steekzakken. De pijpen zijn onderaan decoratief afgewerkt met franje.

 19. Zo laag als € 74,95

  De broek heeft een boord met riemlussen, knoop- en ritssluiting. Aan de zijkanten zitten steekzakken. De broek heeft een normaal bovenbeen en loopt taps toe.

 20. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 21. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 22. Zo laag als € 49,95

  Aansluitend model stretchbroek met een elastisch boord en een doorgestikte naad op de voorkant. De pijpen hebben splitjes die met drukknopen.

 23. Zo laag als € 134,95

  De gladde licht glanzende broek heeft een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. De boord is elastisch en verder heeft de broek steekzakken.

 24. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 25. Zo laag als € 75,95

  De comfortabele 7/8e broek heeft een aansluitend model en een elastische boord. De basis is zwart met een kleurrijke bloemenprint.

 26. Zo laag als € 89,95

  De broek heeft een normaal bovenbeen en een wat smaller toelopende pijp die versierd is met zilverkleurige, opengewerkte studs. De boord is elastisch.

 27. Zo laag als € 89,95

  Een 7/8e stretchbroek met een aansluitend model. De boord is elastisch en de pijpen hebben een splitje.

 28. Zo laag als € 79,95

  Comfortabele 7/8e broek met een elastieken boord en een smaller toelopende pijp. 

 29. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele capri broek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

 30. Zo laag als € 49,95

  Comfortabele capribroek met rondom een hoge elastische boord en steekzakken. Ook op de achterkant zitten zakken. Onderaan de pijp zitten splitjes. Normaal bovenbeen en taps toelopende pijp.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 112

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
To Top