Jeans

Jeans, oftewel de spijkerbroek, is nog altijd een populair kledingstuk. Groot in broeken verkoopt in de webshop en in de winkel van Diva Mode jeans van verschillende merken in diverse kleuren en prints. Daarnaast is er keuze uit verschillende pasvormen. De jeans zijn goed te combineren met de bovenkleding van Diva Mode. Kom langs in de winkel, of bestel veilig en snel in onze webshop grootinbroeken.nl

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 54

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
 1. Zo laag als € 99,95

  Skinny fit spijkerbroek, wat betekent dat de broek een aansluitend smal model heeft. De spijkerbroek heeft een elastische boord met riemlussen, knoop- en ritssluiting. Op voorpand en achterpand heeft de broek (steek)zakken.

 2. Zo laag als € 99,95

  Roomwitte skinny jeans met een hoge boord, knoop- en ritssluiting. De zijpanden en achterkant hebben zakken.  Mooi stevig katoen.

 3. Zo laag als € 95,95

  Aansluitende slim-fit broek met smal toelopende pijpen. Op de zijnaad is de broek afgewerkt met een bies met pailletjes. De elastische taille heeft knoop- en ritssluiting. Op de zijpanden en aan de achterkant heeft de broek zakken. De pijpen zijn afgewerkt met franje.

 4. Zo laag als € 129,95

  Stretchjeans met elastische boord en riemlussen, knoop- en ritssluiting. De broek heeft steekzakken en twee zakjes op de achterkant. De pijpen zijn versierd met franje, pareltjes en opzetjes.

 5. Zo laag als € 99,95

  Tregging van soepele stretch denim met rondom elastische boord. De broek heeft een knoop en ritssluiting. De broek heeft een zeer smal toelopende pijp maar zeker voldoende ruimste bij de buik.

 6. Zo laag als € 94,95

  De broek heeft een elastische boord met riemlussen en steekzakken. De pijpen hebben een klein spitje. Smal model broek.

 7. Zo laag als € 99,95

  Broek met een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. Deze jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. De broek heeft wat licht gemaakte plekken.

 8. Zo laag als € 99,95

   Deze soepele licht blauwe jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. De broek heeft wat lichte plekken. 

 9. Zo laag als € 94,95

  Blauwe stretch capri jeans, model Lydia. De broek heeft een elastische boord met riemlussen en steekzakken. Smal model broek. 

 10. Zo laag als € 99,95

   Deze soepele jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. Blijft goed in model en komt terug in model als de broek gedragen is.

 11. Zo laag als € 129,95

  Broek van stevige spijkerstof met een normaal bovenbeen en smaller toelopende pijp. Deze jeans heeft een hoge taille met knoop en ritssluiting. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken voor en zakken achter. Blijft goed in model en komt terug in model als de broek gedragen is.

 12. Zo laag als € 94,95

  Deze broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp. De broek heeft een hoge en elastische taille. Model Slim in stofkwaliteit Gusti.

 13. Zo laag als € 119,95

  Donkerblauw gemeleerde broek met sierstiksels. Deze broek heeft meer ruimte bij de buik, een smaller bovenbeen en smallere pijp.

 14. Zo laag als € 105,95

  De broek heeft een hoge taille met elastisch boord met riemlusjes en steekzakken. De broek heeft een normaal tot slanke taille en zeer slanke dij en knie. De pijp loopt smaller toe.


  Model S-Bruni Glam (Skinny- Fit)

 15. Zo laag als € 94,95

  Donkerblauwe spijkerbroek van het merk KJ Brand. De broek is gemaakt van een mooie stevige spijkerstof. De boord heeft riemlusjes, een knoop- en ritssluiting en steekzakken. Daarnaast is het boord bij het achterpand elastisch, waardoor de broek mooi aansluit op de heup. Ook op het achterpand zitten zakjes. De broek heeft heeft een recht model met meer ruimte bij de knie. De broek heeft een hoge taille. Ruimvallend model.

 16. Zo laag als € 109,95

  Zwarte spijkerbroek, model Shelly. Het is een recht model met een hoge taille. De broek heeft een normaal bovenbeen en een rechte pijp. De broek biedt extra ondersteuning bij de buik. De broek heeft mooie sierlijke stiksels rond de zakken op voor- en achterpand.

 17. Zo laag als € 99,95

  De jeans met stretch heeft een normaal bovenbeen en vanaf de knie loopt het smal toe. De spijkerbroek heeft een elastisch boord met knoopsluiting en riemlussen. Op de voor- en achterkant zitten (steek)zakken. Op het bovenbeen zitten sierkreukels. Hoog model.


 18. Zo laag als € 99,95

  De jeans met stretch heeft een normaal bovenbeen met een recht model. De spijkerbroek heeft een elastisch boord met knoop- en ritssluiting en riemlussen. Op de voor- en achterkant zitten (steek)zakken. Hoog model. Op de flanken van de broek en rond de zakken zit een glanzend randje stof.


 19. Zo laag als € 99,95

  De jeans met stretch heeft een normaal bovenbeen en vanaf de knie loopt het smal toe. De spijkerbroek heeft een elastisch boord met knoopsluiting en riemlussen. Op de voor- en achterkant zitten (steek)zakken. Op het bovenbeen zitten sierkreukels. Hoog model.


 20. Zo laag als € 99,95

  De jeans met stretch heeft een normaal bovenbeen met een recht model. De spijkerbroek heeft een elastisch boord met knoop- en ritssluiting en riemlussen. Op de voor- en achterkant zitten (steek)zakken. Hoog model. Op de flanken van de broek en rond de zakken zit een glanzend randje stof.


 21. Zo laag als € 99,95

  Blauwe spijkerbroek van het merk Toni met een hoge taille en elastische boord met knoop en rits. De broek heeft een normaal bovenbeen die recht doorloopt bij de pijp.

 22. Zo laag als € 95,95

  Broek met een smal bovenbeen een hoge taille met steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes. De katoenen broek is gemaakt van stretchstof. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn smal.


  Model S-Janna

 23. Zo laag als € 95,95

  Stretch jeans met een iets smaller bovenbeen een hoge wat ruimere taille. Deze comfortabele broek heeft steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord met knoop en rits heeft riemlusjes. Het is een CS-Slim Fit model. De pijpen zijn wat smaller toelopend waardoor de broek een slank silhouet geeft.

 24. Zo laag als € 95,95

  Stretch jeans met een normaal tot wat smaller bovenbeen een hoge taille met steekzakken en zakken op de achterkant. De elastische boord heeft riemlusjes. De zijnaden hebben een donkere streep. Het is een S-Slim Fit model. De pijpen zijn wat smaller toelopend waardoor de broek een slank silhouet geeft. Model S-Janna

 25. Zo laag als € 109,95

  Deze soepele stretch jeans is een smal model met een smal bovenbeen en een smal toelopende pijp. De elastische boord van de hoge taille heeft een knoopsluiting, riemlussen en steekzakken. Model Sophie in stofkwaliteit Gusti.

 26. Zo laag als € 109,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp met ritsjes. De broek heeft een hoge taille met rondom een elastieken boord, riemlussen en steekzakken. Ook op het achterpand zitten zakken. Kwaliteit: Rita. Model: Sanna

 27. Zo laag als € 109,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp. Deze donkerblauwe broek heeft een camouflage print en Haley stofkwaliteit. 28. Zo laag als € 119,95

  Zachte spijkerbroek, normaal model met vrij rechte pijp en aan de onderkant wat smaller toelopend. Verder heeft de broek een hoge taille en een elastische boord voorzien van riemlusjes, een knoop- en ritssluiting. De voor- en achterkant hebben zakken.

 29. Zo laag als € 99,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een iets toelopende pijp met een splitje. De elastische boord van de hoge taille heeft een knoopsluiting, riemlussen en steekzakken. Model Slim in stofkwaliteit Gusti.

 30. Zo laag als € 74,95

  De spijkerbroek heeft rondom een elastische boord met riemlusjes en een hoge taille. Er zit een sierknoop en stiksels alsof er zakken op het voorpand zitten. Op het achterpand zitten zakken. Vrij recht model broek.

Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 54

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
To Top