stijlvolle damesmode maat 42 t/m 56             gratis parkeren               2 weken bedenktijd             gratis verzending vanaf € 50,- (Nederland)

Retourneren

Annuleren
Een bestelling kan geannuleerd worden, mits deze nog niet verzonden is. Stuur daarvoor ter controle een e-mail naar info@divamode.nl. Het bedrag dat u via Ideal of creditcard heeft overgemaakt, storten wij zo snel mogelijk – uiterlijk binnen 14 dagen – retour op uw bankrekening.

Zichttermijn
Voor Divamode bestellingen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.
Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren. Dit geldt ook voor actieartikelen en artikelen uit de opruiming.

Ruilen en retourneren (klik hier om het retourformulier te downloaden)
Als u een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, dan retourneert u het onjuiste artikel. Het bedrag van de retourzending wordt terug op uw rekening gestort. Via de webshop kunt u daarna de juiste maat bestellen.                                                                                                                 

Mocht u de bestelling willen ruilen, dan handelt u als volgt:
*Terugsturen binnen het zichttermijn van 14 dagen
*Verzenden via een PostNL servicepunt
*Zorgdragen dat het pakket voldoende gefrankeerd is

Het artikel dient compleet, onbeschadigd en ongebruikt te zijn (passen valt hier uiteraard niet onder) en met de originele labels eraan bevestigd.
Verpakken in de originele verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk of eventuele andere deugdelijke verpakking.

Wij verzoeken u de retourbon bij uw retourzending, inclusief optioneel de opgave van de retourreden, mee te sturen. Wij brengen de gemaakte kosten in rekening indien u niet aan deze voorwaarden voldoet.

Gebruik voor retourzendingen het volgende retouradres:
Diva Mode
Grotestraat 200
7622 GT  Borne

U ontvangt het aankoopbedrag na ontvangst van uw retour, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen retour op uw rekening.
De omgeruilde artikelen worden door ons vervolgens GRATIS aan u verzonden.
Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Divamode niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een track & trace code en bewaar deze goed.
Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging. Wij betalen het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen terug.

Zelf terugbrengen
Natuurlijk is het altijd mogelijk om een artikel zelf terug te brengen. Vooral als u wilt ruilen is dat gemakkelijk: u kunt immers gelijk passen in onze winkel of een alternatief zoeken.

Mocht u niet aan de voorwaarden kunnen voldoen of heeft u vragen hierover, dan kunt u mailen naar info@divamode.nl of bellen naar de winkel op 074-2665828

To Top