Skinny

De skinny broek zit strak aangesloten op het hele been en valt smal bij de enkel. De broeken hebben een hoge taille en door het materiaal optimaal draagcomfort.
Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 31

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
 1. Zo laag als € 99,95

  Skinny fit spijkerbroek, wat betekent dat de broek een aansluitend smal model heeft. De spijkerbroek heeft een elastische boord met riemlussen, knoop- en ritssluiting. Op voorpand en achterpand heeft de broek (steek)zakken.

 2. Zo laag als € 99,95

  Roomwitte skinny jeans met een hoge boord, knoop- en ritssluiting. De zijpanden en achterkant hebben zakken.  Mooi stevig katoen.

 3. Zo laag als € 109,95

  De legging heeft een hoge taille en is vrij recht met toelopende pijp. Kreukvrije stof en bijzonder geschikt als basis set en fijne stof om te dragen.

 4. Zo laag als € 63,96 Normale prijs € 79,95

  De broek heeft een hoge taille en een extra smalle pasvorm op de bovenbenen. De boord heeft rondom elastiek en onderaan de pijp heeft de broek een split.

 5. Zo laag als € 105,95

  De broek heeft een hoge taille met elastisch boord met riemlusjes en steekzakken. De broek heeft een normaal tot slanke taille en zeer slanke dij en knie. De pijp loopt smaller toe.


  Model S-Bruni Glam (Skinny- Fit)

 6. Zo laag als € 73,47 Normale prijs € 104,95

  De boek heeft een hoge taille, met een zeer smal bovenbeen wat recht naar beneden doorloopt tot onderaan gemeten 17cm.. Super slim fit model met stretch. De boord is elastisch. De broek heeft steekzakken, waarvan die op het voorpand ritssluiting hebben.

 7. Zo laag als € 109,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp met ritsjes. De broek heeft een hoge taille met rondom een elastieken boord, riemlussen en steekzakken. Ook op het achterpand zitten zakken. Kwaliteit: Rita. Model: Sanna

 8. Zo laag als € 79,95

  Deze legging is gemaakt van zeer soepele micro polyester welke geschikt is om als feestkleding te dragen. Een kenmerk van deze legging is het bijzonder hoge draagcomfort. Deze legging heeft een hoge taille en een smalle aansluitende pijp.


   

 9. Zo laag als € 109,95

  Deze 7/8e broek heeft een smaller, aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp. Deze donkerblauwe broek heeft een camouflage print en Haley stofkwaliteit. 10. Zo laag als € 79,95

  Aansluitende hippe legging met een matglanzende coating. Legging met een hoge taille met elastieken boord en smalle pijpen.

 11. Zo laag als € 89,95

  Legging met hoge, strak aansluitende taille. Aan de rechterkant zit een ritsje. Aansluitend model met smalle pijp. Over de legging zit een coating.

 12. Zo laag als € 79,95

  Laurie stretch broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een zandkleurige broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Sanna.

 13. Zo laag als € 94,95

  De boek heeft een hoge taille, een smaller aansluitend bovenbeen en een smal toelopende pijp. Slim fit model met stretch. De boord is elastisch. Op het voor- en achterpand heeft de broek steekzakken.

 14. Zo laag als € 99,95

  Laurie broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. De boord is rondom elastisch, heeft riemlussen, steekzakken en een hoge taille. De broek heeft een korte lengte, dus is geschikt voor dames met kortere benen. 

 15. Zo laag als € 79,95

  Deze stretch broek heeft een smal bovenbeen en smal toelopende pijp. De broek heeft een hoge taille en boord is rondom elastisch.

 16. Zo laag als € 99,95

  Soepele stretch denim met rondom elastische boord. De broek heeft een knoop en ritssluiting. De broek heeft een smal bovenbeen, een extra smal toelopende pijp maar zeker voldoende ruimste bij de buik. Aan de voor- en achterkant heeft de broek zakken.

 17. Zo laag als € 79,95

  Laurie broek licht grijs model Sanna. Deze stretch broek heeft een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. De broek heeft een hoge taille en boord is rondom elastisch.

 18. Zo laag als € 79,95

  Donkergrijzebroek van Laurie model Sanna. Deze stretch broek heeft een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. De broek heeft een hoge taille en de boord is rondom elastisch en geeft hierdoor bij de buik wat extra ruimte.

 19. Zo laag als € 79,95

  De legging heeft een hoge taille en is vrij recht met toelopende pijp. Kreukvrije stof en bijzonder geschikt als basis set en fijne stof om te dragen.

 20. Zo laag als € 89,95

  Tregging met stretch van het merk Yoek met rondom een super elastische boord. De broek heeft een knoop en ritssluiting. Op het voor- en achterpand zitten zakken. De broek heeft een zeer smal bovenbeen,een toelopende pijp en bij de buik voldoende ruimte.

 21. Zo laag als € 94,95

  Laurie elastische broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een zwarte broek van viscose, polyester en elastan. Deze broek heeft een stevige, dikkere stof die de broek warm maakt. De boord is rondom elastisch, heeft steekzakken en een hoge taille. Model Sanna.

 22. Zo laag als € 99,95

  Laurie broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp met een ritsje, enkellang. Het is een zwarte broek van viscose, polyester en elastan. De boord is rondom elastisch, heeft een knoopsluiting, steekzakken en een hoge taille. Model Sanna.

 23. Zo laag als € 79,95

  Laurie broek met een smal bovenbeen en een extra smal toelopende pijp.Het is een donkerblauwe broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Sanna.

 24. Zo laag als € 89,95

  Tregging van soepele stretch denim met rondom elastische boord. De broek heeft een knoop en ritssluiting. De broek heeft een zeer smal toelopende pijp maar zeker voldoende ruimste bij de buik.

 25. Zo laag als € 37,98 Normale prijs € 94,95

  Tregging met rondom elastische boord. De broek heeft een knoop en ritssluiting. De broek heeft een smal toelopende pijp en valt aansluitend op het hele been maar heeft zeker voldoende buikruimte.

 26. Zo laag als € 89,95
  Laurie broek/tregging met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een zwarte broek van katoen polyester en elastan. De boord is rondom elastisch en de broek heeft een hoge taille. Model Sanna.
 27. Zo laag als € 79,95

  Laurie broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een in taupe/grijstint broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Sanna.

 28. Zo laag als € 79,95

  Laurie broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een witte broek van gladde stretch stof en een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Sanna.

 29. Zo laag als € 79,95

  Laurie stretch broek met een smal bovenbeen en extra smal toelopende pijp. Het is een zandkleurige broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Model Sanna.

 30. Zo laag als € 79,95
  Laurie broek, model Sanna. Het is een donkerbruine broek van gladde stof en met een hoge taille. De boord is rondom elastisch. Het bovenbeen heeft een zeer smalle wijdte en de pijp loopt extra smal toe.
Desc
per pagina

Artikelen 1-30 van 31

Bekijken als Rooster Lijst
Pagina
To Top